adverteren-website

Adverteren

Lebber is dé plek waar lifestyle, voeding en gezondheid van je hond samenkomt. Ook verstrekken wij uitgebreide informatie over alle hondenrassen ter wereld. Omdat wij veel investeren in zoekmachineoptimalisatie is ons online bereik enorm. Wil jij hiervan mee profiteren?

Mogelijkheden

  • Website
    Adverteer op onze site en verleen jouw expertise aan een artikel en/of link dat door enkele tienzuiden mensen per maand in jouw doelgroep zal worden gezien.
  • Social
    Wees creatief en vergroot jouw merkbekendheid door inhoud te sponsoren op ons social media-platform. Dit kan middels een win-actie of het delen van een blogbericht.

Voorwaarden

Om te kunnen adverteren op Lebber dient jouw bedrijf te voldoen aan een aantal voorwaarden die aansluiten bij onze visie over het welzijn van honden. Het is niet mogelijk om dieronvriendelijke producten of trainingsmaterialen te promoten. Wij kunnen dierenspeciaalzaken en webshops die dergelijke producten in het assortiment hebben geen platform bieden voor promotie. Lebber wil ook niet in verband gebracht worden met bedrijven die negatief in de publiciteit staan door hun slechte behandeling van honden en/of klanten.

Meer informatie over alle mogelijkheden? Mail dan naar: info[a]lebber.nl of vul ons contactformulier in.

Dier

© 2021 | Lebber scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen.