lebber-adverteren

Adverteren op Lebber

Wil jij adverteren voor een zeer specifiek publiek? Dagelijks trekken wij vele bezoekers die zich willen laten informeren over honden(rassen). Een zeer leuke doelgroep om voor te adverteren dus!

Website statistieken

Lebber is ontstaan in 2019, in de eerste maanden ontving de website slechts enkele honderden bezoekers per maand. Nu de website is geoptimaliseerd, er actief linkbuilding wordt gedaan en regelmatig kwalitatieve content wordt geplaatst is ons maandelijkse bereik in tienvoud vermenigvuldigd. Veel van onze lezers komen regelmatig terug en inmiddels zijn we al enkele keren in de Google News feed terecht gekomen.

  • Anno 2022 trekken we gemiddeld zo'n 25.000 unieke bezoekers per maand.
  • We hebben ruim 7500 volgers op social media.
  • Het bereik van berichten op ons Facebook kanaal schommelt tussen de 2.500 en 10.000 per bericht.
  • Veel lezers op onze website zijn terugkerende bezoekers.
Pagespeed

Google & mobile optimized

Wij begrijpen dat adverteerders op zoek zijn naar stabiliteit en snelheid. Onze website is volledig Google geoptimaliseerd en gebouwd volgens de laatste snelheid- en SEO technieken. Lebber.nl is technisch klaar voor de toekomst: we voldoen op dit moment al aan de nieuwste Google Core Web Vitals vereisten die in mei 2021 zwaarder zijn gaan wegen in het Google algoritme. Doe er je voordeel mee!

Zelf zien hoe we scoren in Google Pagespeed Insights? Klik dan hier.

Tarieven

De standaard tarieven voor een blog op www.lebber.nl zijn als volgt:

€ 75,00 | Aangeleverd artikel incl. maximaal 2 do-follow links.
€ 100,00 | Wij schrijven een artikel van +- 500 woorden incl. maximaal 2 do-follow links.
€ 125,00 | Win- of deel actie via Facebook met verwijzende link naar website.

Partijen die met enige regelmaat opdrachten kunnen verzorgen, krijgen (in overleg) korting, afhankelijk van het aantal opdrachten per jaar.

Voorwaarden

Om te kunnen adverteren op Lebber dient jouw bedrijf te voldoen aan een aantal voorwaarden die aansluiten bij onze visie over het welzijn van honden. Het is niet mogelijk om dieronvriendelijke producten of trainingsmaterialen te promoten. Wij kunnen dierenspeciaalzaken en webshops die dergelijke producten in het assortiment hebben geen platform bieden voor promotie. Lebber wil ook niet in verband gebracht worden met bedrijven die negatief in de publiciteit staan door hun slechte behandeling van honden en/of klanten.

Meer informatie over alle mogelijkheden? Mail dan naar: info[a]lebber.nl of vul ons contactformulier in.

Select juli 2022Select juli 2022

© 2022 | Lebber scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen.