Skip to content

Alfabetisch overzicht

Klik op het hondenras voor alle informatie
Q
U
X

Alle hondenrassen ter wereld

Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over alle hondenrassen ter wereld om je te helpen de juiste keuze te maken over een hond. Als je vragen hebt over de gezondheid, het gedrag of de training van de hond, dan zul je het antwoord op onze website vinden. We helpen je om jouw hond beter te begrijpen en om een leuke en bevredigende band met hem te ontwikkelen. Als je erover nadenkt om een hond te nemen maar niet weet welk hondenras je moet kiezen, dan is onze website het beste hulpmiddel dat je kunt vinden. Uiteraard kan een verkeerde keuze leiden tot bitterheid tussen jou en je viervoetige vriend.

Door onze website zul je de karaktereigenschappen van elke hond te weten komen, waarna je met zekerheid een keuze kunt maken. Er zijn vele factoren die komen kijken bij het kiezen van bepaalde hondenrassen. De huidige levensstijl, inkomen, vrije tijd, werktijden en soort werk evenals het aantal gezinsleden. Je zult een ras moeten zoeken dat bij zoveel mogelijk, als niet alle factoren past. Veel hondeneigenaren gaan vaak voor de schattigst uitziende pup, alleen om er later achter te komen dat hij een dure eter of hyperactief is. Daarom hebben wij een honden-aanschafgids voor je, om je te helpen met het overwegen van belangrijke factoren en om je naar jouw keuze te leiden.

Welk hondenras past bij mij?

Wil je een hond met een stamboom, wil je een hond uit het asiel, zoek jij je hond op het internet of ga je af op een advertentie in een krant? Weet je al welk ras je wilt kopen? Heb je al eerder een hond gehad dan weet je wellicht wat voor soort hond bij je past. Er zijn veel hondenboeken met een heleboel informatie over het karakter van honden, ook op het internet vind je het nodige. En zelfs een dierenarts en een dierenspeciaalzaak met hart voor hun werk geven je graag advies. Het is namelijk heel belangrijk dat de hond bij je past, hij blijft vele jaren bij je.

Contact opnemen

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan gerust contact met ons op.

© 2020 | Sitemap
Scroll To Top